Onpas aikaa taas kulunut kun olen täällä viimeeksi kerennyt käymään. No sellaista tänne kuuluu, että olen ollut joulukuun alusta kuntouttavassa työtoiminnassa tämän masennukseni takia. Olen ollut ompeluhommissa kolmena päivänä viikossa. Kunnes helmikuussa kaaduin työpaikan rappuralliin ja käsi meni sijoiltaan ja murtui. Käsi oli kipsissä viisi viikkoa. On ollut nyt kolmisen viikkoa ilman. Käsi ei vieläkään taivu ranteesta kunnolla. Ensi viikolla taas töihin. Oli se kyllä sellaista selvitä yhdellä kädellä kodin töistä, että oli pinna välillä kireällä. Ja lopussa kipsikin alkoi hankaamaan.

Nyt on viime kuukaudet tehty lastenhuonetta. Eilen pääsivät pikkuiset sitten omaan huoneeseen. Ovat kyllä tykänneet olla siellä. Vielä pitäisi pari kaappia kunnostaa sinne leluille, peleille ja kirjoille.

Buick Le sabre sai uuden kodin ja meille tuli yksi punainen avo Buick. Saa nähdä kauanko se meillä kerkee olemaan kun mies sen myy. Buick Skylarkiin vaihdetaan moottori ja Super on vielä kaukana valmiista. Ja jos mies tuon avo Buickin myy niin sitten ei ole kesäksi cruising autoa. Nyyh.